Koncert grupe “Brattss” u okviru Obrenovačkog kulturnog leta 6.7.2023.

Bratts (ex K.G.B.) (LINK) nastupiće na koncertu povodom 25 godina postojanja benda na platou ispred JP SKC Obrenovac (Dom kulture u Obrenovcu) u okviru Obrenovačkog kulturnog leta u četvrtak 6. jula 2023. godine sa početkom u 20.00 časova. Organizatori su najavili gostujuće muzičare povodom jubileja 25 godina rada benda.

Bend Brattss su Darko Ostojić – gitara i glas, Žarko Ostojić – gitara i glas, Nebojša Ristić Šone – bas i Vladica Jovanov – bubnjevi.

Brattss Darko Ostojić Air fest 2022 (foto: Milan Katić)

Brattss  je obrenovački rokenrol bend tvrđeg zvuka u kojem se osećaju uticaji heavy metala. Članovi benda su četvorica izuzetnih instrumentalista koji su na sceni dugi niz godina. Njihove autorske pesme odlikuju zahtevne gitarske deonice u nestandardnoj ravnopravnoj podeli između braće Ostojić. Projekat oko kojeg su se udružili je za “svoju dušu”, te je autentičan po izrazu i gruvu sa virtuoznim deonicama. Nastupaju i kao cover bend koji izvodi pesme bendova: Metallica, Lenny Kravitz, Jimi Hendrix, Guns n roses, Faith no more itd, od domaćih Partibrejkers, Psihomodo pop, Leb i sol, Riblja čorba itd.